ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!


Λοιπόν αγαπητό fenomeno!!!! Σήμερα θα σου πω κάποια πράγματα τα οποία ίσως ακουστούν ανησυχητικά και ίσως κάποια από αυτά να τα ξέρεις. Ας ξεκινήσω λοιπόν.Με έχεις ρωτήσει κάμποσες φορές γιατί δεν λέω τι θα γίνει στο μέλλον!!!! Θα σου πω!!!! Όχι όμως όλα….καταλαβαίνεις το γιατί.. Σε κάποια άρθρα μου έχω αναφέρει ότι από το τους τελευταίους μήνες του 2013 παρακολουθήστε τις εξελίξεις τριγύρω μας και το τι έχει να γίνει, ειδικά όταν ξεκίνησε το θέμα της Συρίας!!!! Κάποιοι σίγουρα θα είπαν ότι ίσως μαντεύω μα δεν είναι έτσι!!!!


 Όλα είναι ένα σχέδιο το οποιο πραγματοποιείτε εδώ και 100 χρόνια το τι θα γίνει σε όλο τον πλανήτη μα και στην δικιά μας περιοχή!!!! Όλα είναι αναμειγμένα και όταν λέω όλα, όλα!!!! Από γήινους, εξωγήινους, εσωγήινους, Ιλλουμινάτοι, Μασόνους, κτλ κτλ!!!!
Όταν άρχισα να μιλάω για τα λεγόμενα τσιπ προτού κάνω την ιστοσελίδα πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να με κοροϊδεύουν και να με γιουχάρουν!!!! Τι έχουν όμως να πουν τώρα!!!! Είπα να μην γράψω τίποτα αλλά θα στο δείξω το τι εννοώ, αν και είναι πολλές οι ιστοσελίδες που έγραψαν πολλά για αυτό και έχω αναφέρει ακόμα μια δες αυτό και συνεχίσουμε:
<< Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
RFID
RFID 1
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρό-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται από την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.
RFID DIAGRAM
Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: « Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλους τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο για αυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών ότι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!
RFID 3

Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν από των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμών στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση από την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θα λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά
…ΠΡΟΣΟΧΉ!
RFID 4
Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ
Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναι πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται από το τσιπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.
Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα  προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!! >>


Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν να το κάνουν πρώτα σε εμάς!!!! Λάθος!!!! Πρώτα στα παιδιά μας και μετά σε εμάς!!!! Από το 2018 λένε σε εμάς!!!! Το θέμα όμως είναι ότι θα γίνει διότι ήδη γίνεται στα παιδιά μας τα νεογέννητα είτε το θέλουμε είτε όχι!!!! Οπότε οι ιερείς που το προφήτεψαν δυο δεινά είναι να έχουν αλήθεια!!!! Το ένα είναι ότι είχαν την θειική χάρη!!!! Και το άλλο είναι να άνηκαν σε κάποια μυστική εταιρεία όπου και να το είχαν ακούσει εκείνη την εποχή και να το ανέφεραν!!!! Θα μου πεις μα τι λες τώρα!;! Είναι δυνατόν πριν από 100 χρόνια να ήξεραν για αυτό!;! Η απάντηση είναι απλή!!!! Ναι το ήξεραν διότι είναι εξωγήινης τεχνολογίας!!!! Π.χ. Ας πάρουμε τα μικρονανορομπότ που για να τα δει κανείς θέλει ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και να τα μεγεθύνει 30.000 φορές!!!! Ωραία μέχρι εδώ!;! Δώσε τώρα βάση σε αυτά που θα σου πω διότι είναι μια απόδειξη σοβαρή για την ύπαρξη εξωγήινων!!!! Τι μηχάνημα ή ποιος τα φτιάχνει αυτά τα μικρονανορομπότ!;! Διότι με την σημερνή τεχνολογία τόσο μικρά αντικείμενα δεν μπορούν να φτιαχτούν!!!! Άντε και σου λέω ότι υπάρχει ο τρόπος να φτιαχτούν!!!! Τι γίνεται με το μικροτσίπ που κουβαλά το καθένα μέσα του!!!! Όπου θέλει μεγένθυση στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο 350.000 φορές για να αρχίσεις να το βλέπεις!;! Ποιος το έφτιαξε αυτό το μικροτσίπ!;! Άνθρωπος με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει φτιάξει, μα όμως υπάρχουν και είναι εδώ!!!!
Αυτά θα παίξουν στο μέλλον απίστευτο ρόλο στην ζωή των ανθρώπων καλό και κακό!!!!
Δες τους πολέμους που ήδη έχουν γίνει σε όλες τις αραβικές χώρες και που γίνονται ακόμα τους ηγέτες όπου χάθηκαν αλλά και που θα χαθούν!!!! Τις αλλαγές που γίνονται!!!! Δες τώρα στις μέρες μας το τι παίζεται στην Ουκρανία!!!! Όλα είναι ένα μεγάλο σχέδιο για τους ανθρώπους να γίνουν ένα, δηλαδή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το καλό ή με το κακό!!!! Θα μου πεις δώσε αποδείξεις για αυτό το οποιο λες!!!! Θα σου δώσω με τους αλλοδαπούς από τις ανατολικές χώρες!!!! Πρόσεξε!!!!
Για να έρθει ενας αλλοδαπός από την Ινδία ή το Πακιστάν στην χώρα μας πρέπει να ξοδέψει από 7.000 ευρώ ως 12.000 ευρώ και δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά ο ΟΗΕ!!!! Το ερώτημα το οποιο γεννιέται εδώ είναι το εξής: Στο Πακιστάν και στην Ινδία ο μισθός είναι από 3 ευρώ την ημέρα ως 5 στην καλύτερη περίπτωση, που βρήκαν τόσα λεφτά για να έρθουν εδώ ενώ με αυτά τα λεφτά στην χώρα τους θα έφτιαχναν ένα αξιοπρεπές σπίτι αλλά και μια μικρή επιχείρηση!;! Τι τόλμησε και είπε το 2008 ο αντιπρόεδρος του ΟΗΕ όπου και μετά δεν ξανά μίλησε μέχρι που αποκαταστάθηκε!!!! Είπε ότι οι αλλοδαποί ειδικά από την Ασία έρχονται βάση σχεδίου, όχι για να κατακτήσουν την Ευρώπη αλλά για να ενισχυθεί η πεποίθηση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ότι κόστος υπάρχει σε αυτό!!!!
Είπες κάτι!;!
Το τι προκύπτει από όλα αυτά που έχουμε πει μέχρι τώρα!;! Προκύπτουν με μαθηματική ακρίβεια τα εξής:
Ολοταχώς προς το χρηματιστηριακό κράχ της Wall Street από το 2016 έως το 2019! Το 2020 ξεκινά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Το 2025 έρχεται η παγκόσμια ανάπτυξη και η ειρήνη!

Ανάκαμψη δεν θα υπάρχει ποτέ στην παγκόσμια οικονομία. Αντίθετα οι κυβερνήσεις και οι ξένοι χρηματοπιστωτικοί και χρηματιστηριακοί οίκοι βλέπουν μια υποτυπώδη – προσωρινή σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματιστηρίων διεθνώς. 
Με πίστωση οι επενδυτές και το παγκόσμιο κεφάλαιο στρέφεται σε τοποθετήσεις ομολόγων και μετοχών ώστε να παρατείνουν την σταθερότητα και την τωρινή κατάσταση στα χρηματιστήρια και στις αγορές και για να μην έρθει το κράχ στην Wall Street νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. 
Η φούσκα θα σκάσει! Το 1929 έγινε ότι έγινε και μετά ήρθε ο παγκόσμιος πόλεμος. Το ίδιο σενάριο θα επανέλθει και το 2016-1019. Για δύο λόγους! Πρώτος λόγος είναι ο υπερπληθυσμός της γης που πρέπει να πεθάνει κατά τα 2/3.

Και ο επερχόμενος αποικισμός των πλανητών του ηλιακού συστήματος β.) Οι νέες τεχνολογίες που βρίσκονται στα εργαστήρια των R&D Centers των πολυεθνικών εταιρειών του 21ου αιώνα και οι τεχνογνωσίες των Think Tanks των μεγαλύτερων πανεπιστημίων και καλυτέρων του κόσμου. Οι τεχνολογίες αυτές είναι για παράδειγμα: 
Η αντιβαρύτητα, η νάνο-τεχνολογία, η διαστημική επιστήμη, οι νέες μέθοδοι παραγωγής ενέργειας, οι νέες τεχνολογίες Η/Υ και της Ρομποτικής, η αποίκηση των πλανητών του ηλιακού διαστήματος και της Σελίνης, της Ευρώπης και του Άρη και η επαφή με εξωγήινους; Πολιτισμούς αλλά και η αποίκηση του ανθρωπίνου γένους στον Σείριο και σε άλλα ηλιακά διαστήματα του γαλαξία μας. Από πλευράς οικονομικής άποψης πρέπει να ανανεωθεί ο οικονομικός κύκλος του σπιράλ της παγκόσμιας οικονομίας. Το Φλεβάρη του 2014 ή θα επιμηκυνθεί το όριο του χρέους των ΗΠΑ προς την FED ή θα πτωχεύσει το δολάριο. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανισορροπίες προς την παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική και γέω-στρατηγική. 
Οι ανταγωνιστικές χώρες όπως η Κίνα και Αργεντινή-Βραζιλία και η Ρωσία και η Ινδία και το Ιράν και η Ιαπωνία και οι Αραβικές χώρες σε σχέση με την αναπτυγμένη Δύση, δηλ. τις ΗΠΑ και Καναδά και την Ε.Ε. ελέγχουν τις G-7 χώρες με τα ομόλογα και με τις μετοχές και υπάρχει ανταγωνισμός FOREX νομισμάτων τους σε σχέση με το δολάριο. Δεν είναι πλέον βέβαιο ότι το δολάριο ΗΠΑ θα αποτελεί για πάντα το διεθνές νόμισμα και πληρωμής πρώτων υλών και του πετρελαίου και των τροφίμων.
 Με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να ακριβύνουν ακόμη περισσότερο, και οι πρώτες ύλες και τα πολύτιμα μέταλλα και κυρίως ο χρυσός έως το 2019 θα φτάσει στα επίπεδα των 2.550$ / ουγγιά για παράδειγμα και το πετρέλαιο στα 233$/βαρέλι. Η ενέργεια και οι μεταφορές στις επιχειρήσεις θα αποτελέσουν ολιγοπώλιο και έτσι θα ακριβύνουν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα των επιχειρήσεων. Όλο αυτό το σκηνικό θα φέρει την παγκόσμια ύφεση μετά από το κράχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
Ρευστοποιήσεις και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων θα γίνονται και πτωχεύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον μεσαία κοινωνική τάξη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά μόνον πολυεθνικές μεγάλες τράστ ιμπεριαλιστικές εταιρείες. Τα δύο επόμενα χρόνια, δηλαδή το 2014-2015 τα κράτη θα προετοιμαστούν μέσω της υπερβολικής φορολόγησης των λαών για το παγκόσμιο κράχ και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη η ΕΕ αλλάζει πολιτική στα σύνορα, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και σε θέματα κοινής αμυντικής πολιτικής και αστυνόμευσης με την ελληνική προεδρία του Σαμαρά.
Οι μετοχές των περισσοτέρων χρηματιστηρίων δεν θα έχουν αξία πλέον, όπως τα ακίνητα και η γή και όπως τα ομόλογα και τα παράγωγα προϊόντα. Στα επόμενα δύο χρόνια το διεθνές κεφάλαιο θα πιέσει τις πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα και τις αξίες τροφίμων και ποτών στα χρηματιστήρια αλλά και όλες τις πρώτες ύλες και τα βιομηχανικά ΝΕ ΜΕΤΑLLS μέταλλα να πέσουν όσο γίνεται κάτω στις τιμές τους για να επενδύσουν σε αυτά μετά το 2016 που θα έρθει το παγκόσμιο οικονομικό κράχ σε όλη την γή και με αρχή το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 
Ο στόχος τους μάλιστα, όπως του Σόρος και του Ρότσίλντ είναι να κατεβάσουν τα πολύτιμα μέταλλα στα χαμηλότερα επίπεδα. ‘Όπως ο χρυσός πρέπει να πέσει έως τα 800$/ουγγιά από τα 1250$/ουγγιά που είναι τώρα. Η γή και τα οικόπεδα και τα σπίτια και τα ακίνητα θα κατάσχονται (λόγω των κόκκινων δανείων) σε όλες τις χώρες υπέρ των τραπεζιτών και από την εφορία για ένα κομμάτι ψωμί και για ένα ακόμη χρέος των 100 Ευρώ από τους πολίτες ώστε μετά από τον πόλεμο να αναδιανεμηθεί σε τσιφλικάδες και σε εταιρείες διαχείρισης Real Estate. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από το πανεπιστήμιο Ρούσβλεντ του Σικάγο όπου εκεί έκανα τα μεταπτυχιακά μου το έτος 2000, ο πόλεμος θα διαρκέσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια και θα τελειώσει περίπου το έτος 2022-2023. Θα είναι βιοχημικός. Και με μολυσμένα και με μεταλλαγμένα τρόφιμα και ποτά και με πειραγμένο νερό θα πεθάνει και θα αρρωστήσει το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής περίπου με τις αρρώστιες και με τις διάρροιες. 
Και από την πείνα και την ανέχεια και την φτώχεια. Κυρίως στις αναπτυσσόμενες τριτοκοσμικές χώρες που είναι έντονο το πρόβλημα. Ο πόλεμος θα έχει δύο στρατόπεδα. Το στρατόπεδο της ΕΕ μαζί με τις χώρες του ΝΑΤΟ με επικεφαλή την Αγγλία και το Ισραήλ και τις ΗΠΑ και τον Καναδά και Αυστραλία. Και από την άλλη όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με επικεφαλής τις χώρες του Ιράν, Ιράκ, Ινδία, Βόρεια Κορέα, Κίνα και κυρίως με την Ρωσία. 

Είναι βέβαιο σύμφωνα με το Ρούσβελτ ότι η νίκη του πολέμου ανήκει στον Βλάντιμίρ Πούτιν με την υπεροπλία του και στους συμμάχους του. Ο πόλεμος θα σκοτώσει ένα άλλο 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής από τεχνικούς σεισμούς και τσουνάμι με το σύστημα ΧΑΡΠ και με τα Χάρικέν και τα Τορνάντο και με τον έλεγχο του καιρού. Αλλά θα σκοτώσει το 1/3 αυτό κυρίως με τις πυρηνικές βόμβες που θα ριχτούν στις μεγάλες πόλεις. 
Έπειτα από τον πόλεμο η ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο και η μετανάστευση στους διάφορους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και σε άλλα ηλιακά συστήματα θα είναι βέβαιη. Όπως και η μακροχρόνια ειρήνη για περίπου για τα επόμενα και περισσότερα από 150 χρόνια. Ο πόλεμος θα καταστρέψει τον πολιτισμό και την ηλεκτρονική τεχνογνωσία! Αλλά το Ρούσβελντ περιμένει να διαλυθούν οι δορυφόροι και τα ηλεκτρονικά συστήματα της γης από τις ηλιακές καταιγίδες και τα πλάσματα του ηλίου!
 Ο πληθυσμός που θα επιβιώσει υπολογίζεται ότι θα είναι μόνο στο 1 δις άνθρωποι έως 400.000.000 εκατομμύρια. Στην γή θα παραμείνουν μόνο 400.000 που αυτοί αποτελούν την ελίτ και θα μένουν σε καταφύγια υπόγεια και σε διαστημικούς σταθμούς και σε κιβωτούς-πλοία! To 2015 θα υπάρχει μόνο ένα παγκόσμιο νόμισμα δηλαδή το Global $ (dollar) που θα είναι ψηφιακό σε ηλεκτρονική μορφή και σε τσιπάκι στο χέρι των ανθρώπων.
Αυτή είναι η μια εκδοχή δες και την άλλη:
Financial Times: Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος το 2014
Τον Ιανουάριο του 1914, ελάχιστοι Ευρωπαίοι μπορούσαν να φανταστούν ότι, επτά μήνες αργότερα, οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες τους θα έριχναν τον πλανήτη σε έναν κατακλυσμιαίο πόλεμο. Η προσοχή των λαών στις περισσότερες πρωτεύουσες εκείνη την περίοδο, ήταν αλλού.
Η Βρετανία ασχολιόταν μανιωδώς με την κρίση της στεγαστικής νομοθεσίας της Ιρλανδίας και άλλα εθνικά προβλήματα. Όλο το Παρίσι δεν μιλούσε για τίποτα άλλο παρά την υπόθεση Caillaux, στην οποία η σύζυγος Γάλλου πολιτικού πυροβόλησε θανάσιμα τον διευθυντή της εφημερίδας Le Figaro, δικάστηκε για φόνο και αθωώθηκε.
Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Βλαντιμίρ Κοκοβτσόφ, η ρωσική πολιτική της Αγίας Πετρούπολης στις αρχές του 2014 εκτυλισσόταν γύρω από την προσωπικότητα του Γκριγκόρι Ρασπούτιν, του υπνωτιστικού υπέρτατου σύμβουλου του Τσάρου. Την ίδια ώρα, ένας άφραγκος 24χρονος Αυστριακός ζωγράφος περιφερόταν στο Μόναχο, προσπαθώντας πάση θυσία να αποφύγει την στρατιωτική θητεία στην γενέτειρά του. Το όνομά του ήταν Αδόλφος Χίτλερ.
Πριν περάσει ένας μήνας από την δολοφονία στις 28 Ιουνίου στο Σαράγεβο του πρίγκηπα Φερδινάνδου, διαδόχου του θρόνου των Αψβούργων, οι διαμάχες ξέσπασαν σε πολλαπλά μέτωπα. Όταν τελείωσαν οι συρράξεις τον Νοέμβριο του 1918, ο πόλεμος είχε προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων στρατιωτών και αμάχων.
Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος φόβου ότι ο πλανήτης το 2014 βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ανάλογης επικής καταστροφής, υπάρχουν κάποιες ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στο τότε και το τώρα. Είναι απαραίτητο φέτος οι κυβερνήσεις και οι λαοί να τιμήσουν την μνήμη του ξεσπάσματος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου με αξιοπρεπείς τελετές και σεβασμό προς τους νεκρούς, αλλά παράλληλα και με νηφάλια συναίσθηση των μαθημάτων που γέννησε η καταστροφή του 1914-18.
Ένα μάθημα είναι ότι οι τυχαίες αιτίες σύρραξης δεν πρέπει να συγχέονται με τις πιο βαθιές εντάσεις στις διεθνείς σχέσεις ή στις εσωτερικές υποθέσεις κάθε έθνους, που οδηγούν σε πόλεμο. Πολλοί σπόροι του Α΄ παγκοσμίου πολέμου είχαν φυτευτεί πολύ πριν την δολοφονία στο Σεράγεβο. Είναι πασίγνωστο πόσο δύσκολο είναι να αποτραπούν τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες, τόσο στην εποχή μας όσο και στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά οι παγκόσμιες στρατιωτικές, πολιτικές και οικονομικές εντάσεις, είναι ζητήματα τα οποία οι ηγέτες οφείλουν και πρέπει να αντιμετωπίσουν. Έχουν την ευθύνη να δράσουν εντός των αποδεκτών διεθνών κανόνων και να διασφαλίσουν ότι κρατούν τα ηνία του ανταγωνισμού ανάμεσα στα έθνη και τους ανθρώπους.
Ένα άλλο μάθημα είναι ότι οι τριβές των ανταγωνιστικών εθνικοτήτων, τροφοδοτούμενες από περηφάνια, φιλοδοξία, άγνοια και συντηρούμενες από προαιώνιες αντιπαλότητες, δεν στερούνται σήμερα ικανότητας να προκαλέσουν πόλεμο. Ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ιδιαίτερα έντονος όταν το διεθνές σύστημα ανασυντάσσεται λόγω της ανόδου νέων μεγάλων δυνάμεων και της συγκριτικής πτώσης των παλαιότερων.
Εκατό χρόνια πριν, ήταν η Γερμανία που έψαχνε μια θέση στον ήλιο εις βάρος της βρετανικής αυτοκρατορίας. Σήμερα είναι, όλο και πιο πολύ, η Κίνα με τις ΗΠΑ. Οι πρόσφατες εντάσεις στην Θάλασσα της Νοτίου Κίνας μεταξύ του Πεκίνου και των γειτόνων που έχουν την αμερικανική στήριξη, θυμίζουν τις τεταμένες σχέσεις της Γερμανίας με την Βρετανία, την Γαλλία και την Ρωσία πριν το 1914.
Είναι αναπόφευκτο να εκδηλώνονται επιδείξεις ισχύος στις διεθνείς σχέσεις, αλλά είναι απαραίτητο επίσης να γίνονται αντιληπτά και τα κίνητρα και τα έννομα συμφέροντα της κάθε πλευράς. Από αυτή την άποψη, η μετρημένη πρόοδος για την εύρεση συμβιβαστικής λύσης στην διαμάχη για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είναι υποσχόμενη.
Ένα τρίτο μάθημα είναι ότι είναι ανόητο να ξεκινάς έναν πόλεμο με την σκέψη ότι θα είναι σύντομος, φθηνός και με διαχειρίσιμες επιπτώσεις. Το 1914, ορισμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και στρατηγοί, που τις προοπτικές τους σχηματοποιούσαν οι περιορισμένοι πόλεμοι με τους οποίους είχαν ενοποιηθεί η Γερμανία και η Ιταλία μισό αιώνα νωρίτερα, έτρεφαν αυτή την ψευδαίσθηση. Το ίδιο και η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003. Πόσο πολύ έσφαλλαν οι πολεμικοί ηγέτες και στις δύο αυτές περιπτώσεις…
Ένα τελευταίο μάθημα είναι ότι, αν τελικά ξεσπάσει ο πόλεμος, είναι ζωτικής σημασίας να χτιστεί μια ασφαλής ειρήνευση, όταν τελειώσει. Οι συνθήκες ειρήνευσης 1919-23 των Παρισίων δεν το είχαν καταφέρει αυτό. Μέχρι το 1939, ο Αυστριακός σκιτσογράφος είχε φτάσει στο ζενίθ της ισχύος του στο Βερολίνο, και ο πλανήτης επρόκειτο να πληρώσει ένα τίμημα πιο βαρύ και από του 1914.
Τώρα όσο αναφορά τους εξωγήινους για το αν υπάρχουν και τα σχέδια τους για την γη δες αυτό:
<< Ο Paul Hellyer ήταν πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά κατά τη διάρκεια του “ψυχρού πολέμου” στον Καναδά και ισχυρίζεται ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις “φυλές” από αυτούς οι όποιοι βρίσκονται ήδη στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον Hellyer, οι εξωγήινοι είναι εδώ για να βοηθήσουν καθώς ανησυχούν τόσο για την περίπτωση των πυρηνικών όσο και για τις κλιματικές αλλαγές…
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε:
Βέβαια δεν είναι όλοι οι εξωγήινοι καλοί υπάρχουν και οι κακοί όπου και είναι οι ποιο πολλοί, όπου και θέλουν να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα όλη με τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και δεν είναι τίποτα άλλο από τους Δρακονιανούς όπου και οι θρησκείες τους ονομάζουν ως δαίμονες ή σατανάδες!!!! Δες αυτό:
Το παρακάτω είναι ένα άρθρο που κυκλοφορεί ευρέος στο διαδίκτυο δεν βάζω πηγή διότι ο καθένας λέει ότι είναι δικό του και αν κάποιοι βάζουν πηγή βαίνει σε μια ιστοσελίδα και η ίδια βάζει πηγή και βαίνει σε μια άλλη ιστοσελίδα και πάει λέγοντας….δεν είναι δικό μου λοιπόν. Αλλά συμφωνώ με το τι λέει 100%!!!                                                            Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O…
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ρόσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!
Σήμερα στην ίδια κατηγορία ”F.B.I: The Vault: U.F.O” βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
“Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν. Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση”.
Είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα.
Για τους δύσπιστους: Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του   F.B.I. http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view
1
Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..
Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη “μας”. Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή.
Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;
Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον “χώρο”, σε άλλο επίπεδο.
Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια. >>
Εγώ δεν αντιλέγω σε ότι μου είπες, τώρα αν είχες κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις το ξέρεις εσύ και μακάρι να τις έχεις. Εγώ δεν έχω κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις μα έχω δει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά έχουν τέτοιες δυνάμεις που δεν μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος!!!! Όχι δεν είναι εξωγήινοι αλλά έχουν κατά έναν περίεργο τρόπο δυνάμεις εξωπραγματικές!!!! Ναι έχουν δει πολλά τα μάτια μου που από αυτά τα οποία σας έχω πει όλα αυτά τα χρόνια ερευνών μόνο το 0,5% σας έχω αναφέρει!!!! Ναι έχω φωτογραφικές αποδείξεις για πολλά πράγματα μυστηρίου, ανεξήγητου, χαμένων πολιτισμών κτλ κτλ. Αλλά δεν πρόκειτε ποτέ να τα δείξω δεν είμαι χαζός!!!! Το αν κάποιος πιστεύει αν λέω την αλήθεια ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει, να αναλογιστεί όμως γιατί δεν το εκμεταλλεύομαι!;! Να βγάλω λεφτά ή να πετύχω κάποια δόξα!;! Ναι έχω βγει και έχω πει κάποια πράγματα στον κώδικα μυστηρίου στην εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη μα χωρίς να με ξέρουν και να εμφανίζομαι στην τηλεόραση μέσω τηλεφώνου!!!! Και αυτό χωρίς να αμείβομαι!!!!
Το θέμα λοιπόν είναι ότι όλα είναι σχεδιασμένα αρμονικά και πονηρά με την προοπτική να πέσει η γη και ο λαός της όχι ανέμακτα σε μια ομάδα η οποία έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά και ανθρώπους πασάροντας την τεχνολογία ως μέση λύση η οποία και φέρνει τα δεινά για εμάς όλους!!!! Όχι ότι η τεχνολογία δεν είναι καλή και δεν την πιστεύω ότι είναι καλή για τους ανθρώπους, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία αξία…. Γιατί το λέω αυτό!;! Να σου πω αμέσως π.χ. το 1965 στο εργοστάσιο της TOYOTA στην Ιαπωνία δούλευαν 1.200 άνθρωποι!!!! Σήμερα δουλεύουν 8!!!! Ενας που κάνει τσεκ στα κομπιούτερ για τα ρομπότ!!!! Ενας που παίρνει τα αυτοκίνητα και τα βάζει στα παρκινγκ μετά την κατασκευή των ρομπότ!!!!  Ο λογιστής στο γραφείο!!!! Οι τεχνικοί αν πάθουν κάποια ζημιά τα ρομπότ!!!! Και οι εργάτες που μετακινούν τις πρώτες ύλες που φέρνουν τα φορτηγά ….!!!! Πόσοι άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους ε!;! θυμάσαι αν είσαι πάνω από 45 χρόνων μέχρι και το 1975 όταν φτιαχνόταν μια πολυκατοικία ή ένα σπίτι στην Ελλάδα πόσοι εργάτες χρειαζόταν!;! Μέχρι και εργάτης του λάστιχου υπήρχε όπου ρίχνε το νερό στο χαρμάνι που φτιάχνανε δέκα εργάτες ασταμάτητα και τριάντα εργάτες μετέφεραν με τους τενεκέδες στους ορόφους το τσιμέντο!!!! Όλα αυτά τελειώσανε με την τεχνολογία και οι θέσεις εργασίας μειώνετε οπότε δεν είναι και τόσο καλή όσο νομίζουμε δεν νομίζεις!;! Το μόνο καλό για μένα η τεχνολογία είναι στην ιατρική!!!! Διότι αν σκεφτείς τι έχουν φτιάξει για τους πολεμικούς σκοπούς θα φρικάρεις με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα!!!!
Αυτό λοιπόν που είναι να γίνει με λίγα λόγια στην γη τα επερχόμενα χρόνια είναι μια παγκόσμια σκλαβιά όπου η μόνη λύτρωση θα έρθει από τους ίδιους τους ανθρώπους μετά από πάρα πολλά χρόνια και από κανέναν εξωγήινο ή εσωγήινο!!!! Θα υπάρξουν πυρήνες αντίστασης σίγουρα από κάποιους εν των μέσα της γης αλλά και των έξω αλλά θα είναι πολλή μικρή!!!! Και όταν δουν το τι πάει να γίνει ή να ανατραπεί η όλη κατάσταση που θα έχουν φτιάξει τότε θα χρησιμοποιήσουν τα υπερ σύγχρονα καταφύγιά τα οποία έχουν φτιάξει για να βάλουν τους εκλεκτούς μέσα για 300 χρόνια, ύστερα θα βομβαρδίσουν την γη με πυρηνικά και τέλος!!!! Είναι ένα πράγμα που δεν έχει γίνει μια φορά αλλά 15 τα τελευταία 315.000 χρόνια όπως λένε κάποιοι αξιέπαινοι επιστήμονες!!!! Θα μου πεις μα τι λες έχεις ξεφύγει!;! Έχω!;!
Διάβασε τα άρθρα που έχω γράψει για τους πυρηνικούς πολέμους που έχουν γίνει στην αρχαιότητα και θα δεις!!!! Εκτός αυτό τώρα πρόσφατα στην Αμερική οι επιστήμονες είπαν ότι δεν υπάρχει μέρος στην γη που να μην έχει γίνει πυρηνική καταστροφή στο παρελθόν!!!! Η πλάκα ξέρεις ποια είναι!;! Ότι πίστευαν ότι έχει γίνει από μετεωρίτες!!!! Μα όπως είπαν οι τρύπες που αφήνουν στην γη είναι εμφανείς ενώ όπου έχουν διαπιστώσει ότι έχει γίνει πυρηνική καταστροφή δεν υπάρχουν αποδείξεις των μετεωριτών μα υπάρχουν αποδείξεις πολλών άλλων στοιχείων που δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία το τι είχε γίνει!!!!
Αυτά τα λίγα είχα να σου πω fenomeno, και ίσως στην πορεία να σου πω και άλλα, ίσως…. Αλλά αν στα πω θα είναι σε προσωπικό επίπεδο!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι.
http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-pou-tha-endiaferi-pollous-apantisi-sthn-anagnostria-fenomeno/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου