Alfa Spetsnaz και FSB εγγυητές της ασφάλειας των Αγώνων. Βιντεο

Εκτός από του Ρώσους οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν τον Φεβρουάριο στο Σότσι είναι ασφαλείς στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο γνωστός ηθοποιός και γνώστης πολεμικών τεχνών StevenSeagal. Ο αμερικανός ηθοποιός μίλησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Fox news και όταν ρωτήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι είπε;...


«Οι πιθανότητες κάποιος από τους τρομοκράτες αυτοκτονίας να καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα κτύπημα  κατά τη διάρκεια των Αγνών είναι πολύ απομακρυσμένη καθώς το Σότσι βρίσκεται ήδη σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού από άποψη ασφάλειας.
Οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει καταπληκτικά μέσα στην περιοχή ενώ το δίκτυο πληροφοριών τους σε όλο τον κόσμο είναι επίσης πολύ καλό. Ο Ρώσος πρόεδρος κάνει ότι καλύτερο μπορεί να γίνει. Όπως είπα τόσο η FSB όσο και η ειδική αντιτρομοκρατική μονάδα που έχουν η Alfa Spetsnaz είναι από τις καλύτερες στο κόσμο αυτή τη στιγμή. Οπότε θα είναι πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε να επιχειρήσει να κάνει στο Σότσι».
Τα παραπάνω είπε ο Seagal στην εκπομπή του Fox News δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση στην FSB και τους Alfa Spetsnaz για τους οποίους είπε ότι τους γνωρίζει πολύ καλά. Μάλιστα ο Seagal είναι από τις λίγες έως ελάχιστες προσωπικότητες του κινηματογράφου που έχουν καταφέρει να διατηρούν και μια προσωπική επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο.
Δείτε το βίντεο:

http://www.defencenet.gr/defence/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου