Ρωσία: Κατακρεούργησαν με 50 μαχαιριές τον υπεύθυνο των “Ολυμπιακών Κύκλων” επειδή έκανε το μοιραίο λάθος


Ο άνθρωπος που φαίρεται να ήταν ο υπεύθυνος για το λάθος της λειτουργίας του εφέ των πέντε γνωστών δαχτυλιδιών των Ολυμπιακών Αγώνων (έπεφταν πέντε νιφάδες που μεταμορφώνονταν στους πέντε Ολυμπιακούς Κύκλους) το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Σότσι στο οποίο διέμενε...

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άτυχος Borris Avdeyevο, βρέθηκε νεκρός έχοντας δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε ολόκληρο το σώμα του.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπάλληλος της τεχνικής Avdeyev, δέχθηκε τα πυρά έπειτα από τη βλάβη που εξέθεσε μία κατά γενική ομολογία εκπληκτική τελετή εγκαινίων το βράδυ της Παρασκευής με τις πέντε νιφάδες χιονιού που ενώ έπρεπε να μετατραπούν στους πέντε γνώριμους Ολυμπιακούς κύκλους, δεν έγινε, παρά μόνο στις πρώτες τέσσερις και η πέμτπη νιφάδα δεν άνοιξε ποτέ, όπως φαίνεται και στην φωτό.

Αν και το σώμα του ήταν άσχημα παραμορφωμένο, μέχρι στιγμής αξιωματούχοι της αστυνομίας αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία που να οδηγεί κάπου.

«Σίγουρα υπήρχαν μαχαιριά πληγές και μώλωπες σε όλο το σώμα, αλλά ποιος ξέρει ποιος τα προκάλεσε" δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου