Το νέο μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στους Έλληνες

Το νέο μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στους Έλληνες


Έναν χρόνο μετά, ο Χαβιέ Μπαρδέμ συνεργάζεται ξανά με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και γι' άλλη μια φορά συγκλονίζει με την κραυγή του για τον πόνο του άλλου. Ο Ισπανός σταρ και γνωστός ακτιβιστής συμμετέχει σε διαδηλώσεις στη χώρα του, καθώς πρόκειται για καλά ενημερωμένο άνθρωπο και πολύ ευαισθητοποιημένο για τους ανθρώπους που υποφέρουν...

Κι εφέτος δεν δίστασε να συνεργαστεί με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και να ουρλιάξει κυριολεκτικά για όλους τους Έλληνες, την Ελλάδα της κρίσης που αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της, καθώς όπως τονίζει ο ίδιος, "η οργάνωση αξίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμησή μου".

Ο Μπαρδέμ εμφανίζεται στο πλάνο κι αρχίζει να ουρλιάζει αλλά δεν ακούγεται το παραμικρό. "Αν κι εσύ πονάς επειδή εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, ούρλιαξε. Ούρλιαξε τώρα!" προτρέπει ο εκφωνητής του σποτ κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο ηθοποιός ξεσπά με όλη του τη δύναμη σε μία κραυγή. Κραυγή διαπεραστική, από τα βάθη της ανθρώπινης ύπαρξης.

Όπως δηλώνει ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο "Έθνος της Κυριακής", "συγκινήθηκα πραγματικά και σίγουρα δεν είμαι αυτός που αξίζει τέτοια εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τον ειλικρινή θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες!".

Μπορεί να μην έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να επισκεφθεί την πατρίδα μας, αλλά το συνεργείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που βρέθηκε μαζί του στα γυρίσματα στη Μαδρίτη του έκανε πολλά δώρα με άρωμα... Ελλάδας. Ένα αγαλματίδιο από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, λικέρ μαστίχα από τη Χίο, γλυκό βύσσινο από τη Νάξο και φυσικά οι παστίλιες με μέλι και θυμάρι ήταν τα πολύτιμα δώρα της ελληνικής αποστολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου