PyliZois · Η Ελλαδα αδιαφορει! Μονο η Ρωσια θα φωνάζει? /ΒΙΝΤΕΟ/


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ
Οι κατηγορίες κατά του πατριάρχου Ειρηναίου δεν αποδείχθηκαν ποτέ !!! στην περίπτωση του μάλιστα έχουμε το πρωτοφανές για τα εκκλησιαστικά δεδομένα γεγονός καταδίκης χωρίς δίκη, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το επίσημο ανακοινωθέν της πανορθοδόξου διασκέψεως που συνήλθεν εις το φανάρι, όπου λέγεται ρητά πως η διάσκεψη δεν συνήλθεν ως δικαστήριον.


Στη θέση του Πατριάρχη Ειρηναίου, οι Μυστικές Υπηρεσίες "επέβαλαν" τον νεόκοπο τότε Επίσκοπο Θαβωρίου και έκτοτε το Πατριαρχείο, με τις υψηλές υπηρεσίες και την συνδρομή του Νομικού Μούγραμπι, που αποτελεί τον δεξιό βραχίονα του Θεόφιλου, έχει διαλυθεί η περιουσία του εις τα εξ ων συνετέθη και τεράστιες εκτάσεις και πολύτιμα ακίνητα του Πατριαρχείου έχουν περάσει στην Κυβέρνηση του Ισραήλ για να εξασφαλισθεί η συναίνεσή της, στην αναγνώριση του Θεόφιλου και όχι μόνο!

Το Πατριαρχικό Γράμμα του Ειρηναίου, εστάλη προς όλα τα Πατριαρχεία και όλες τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες αλλά και την Ελληνική Κυβέρνηση.
> Θέμα του Γράμματος, η Σύγκληση Πανορθοδόξου Συνόδου για να αναγνωρίσει ως ανυπόστατη την εκθρόνιση του Ειρηναίου το 2005 και να δρομολογήσει την επάνοδό του στον Πατριαρχικό Θρόνο.
Ακολουθεί το γράμμα στα ελληνικά και μέρος του, ως ντοκουμέντο, στην αγγλική γλώσσα με την οποία διεθνοποιείται για πρώτη φορά το μέγιστο αυτό σκάνδαλο που ελλοχεύει στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας κσι για το οποίο οι ένοχοι, κυρίως αυτοί, σιωπούν!
 Ιδού το κείμενο πατήστε εδώ του γράμματοςντοκουμέντου!


Ανακάλυψα λοιπόν δύο πολύ ενδιαφέρονται πράγματα στο ιντερνετ:
Ένα άρθρο στο έγκυρο ιστολόγιο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, παραθέτω ένα ενδιαφέρον απόσπασμα:
"...Ήδη όμως το 1993 εκτιμήθηκε ότι υπήρχε ζήτημα άμεσης εξεύρεσης εναλλακτικής λύσεως για τον Οικουμενικό Θρόνο αφενός διότι είχαν περιέλθει αρκετές πληροφορίες στις υπηρεσίες πληροφοριών της Χώρας μας σχετικά με απειλές κατά της ζωής του Πατριάρχη, αφετέρου άνοιγε μέτωπο και κατά του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων (από άλλο Κράτος και άλλες Υπηρεσίες πληροφοριών) όπου εκεί μάλιστα ο μετέπειτα σχεδιασμός και εκτέλεση της αποστολής προστασίας του, αντιμετώπισαν υπονομευτικές διαρροές που συνετέλεσαν δυστυχώς στην απόλυτη επιτυχία των επιχειρήσεων οργάνων των ξένων Υπηρεσιών. (Πολύ αργότερα ένα αξιόλογο στέλεχος των Ελληνικών Υπηρεσιών ο γνωστός Βαβύλης αποκαλύφθηκε από ξένες επιχειρήσεις αντιπληροφοριών και η όλη Ελληνική αποστολή θεωρήθηκε ως ένα ακόμη σκάνδαλο, όπως σήμερα το αντίστοιχο του Βατοπεδίου που ακόμα θεωρείται από μερικούς σκάνδαλο)."

Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος Α' : Ο εγκλεισμός του προκαλεί τεράστια ερωτηματικά σε κάθε νομομαθή και πολιτισμένο άνθρωπο που γίνεται κοινωνός της περιπέτειάς του.







http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4387.html
http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_128.html
http://ieriplektani.blogspot.gr/2011_07_01_archive.html
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4387.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου