PyliZois · Ένα πανέξυπνο τιπ για να κάνεις τα έπιπλά σου, να μοιάζουν καινούργια…



Τα έπιπλα του σπιτιού έχουν γεμίσει γρατσουνιές και σημάδια; Μάθε το πιο απλό τιπ για να τις εξαφανίσεις: Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας φελλός και λίγο ελαιόλαδο. Βούτηξε την άκρη του φελλού στο λάδι, και τρίψε ελαφρά τις γρατζουνισμένες επιφάνειες. Τόσο απλά θα έχεις λαμπερά έπιπλα, σαν καινούργια! 
Τα έπιπλα αφήνουν σημάδια στα χαλιά μου. Τι μπορώ να κάνω;
Τοποθετήστε για λίγα λεπτά πάνω στο προβληματικό σημείο ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο έχετε βρέξει και στη συνέχεια σιδερώστε το βρεγμένο ύφασμα. Με τη βοήθεια μιας βούρτσας για χαλιά τρίψτε το σημείο προς τη φορά του πέλους και μετά προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Fevgato

Τα έλαια του λεμονιού φημίζονται για την κατευναστική τους δράση, ειδικά ενάντια στις φοβίες και την κατάθλιψη. Προσθέτοντας μερικές σταγόνες από αγνό έλαιο λεμονιού σε ένα δοχείο και χρησιμοποιώντας το στον χώρο σας, βοηθά στην ηρεμία και τη θετική ενέργεια.

Γυάλισμα επίπλων
Το έλαιο λεμονιού είναι γνωστό για τη λιπαντική του ιδιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί επιμένουν, ότι μία καλή πρακτική για να έχετε καλογυαλισμένα έπιπλα είναι να χρησιμοποιήσετε έλαιο λεμονιού. Προσοχή, ωστόσο πριν το επιχειρήσετε συμβουλευτείτε έναν ειδικό, για τις δοσολογίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου