ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Ένας θανάσιμος κίνδυνος.

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ:
Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ,
κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον . 

 Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. 

Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.
Δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς.
Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν την συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους & σκοπούς.
Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός νόμος.
Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι» λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!
Με τη διεθνή συνθήκη Δουβλίνο 2 η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία
έκανε τα κράτη Βαβέλ. Μας έκαναν σαν «τα μούτρα τους», λέει ο λαός. 
Ήδη η Αθήνα Ισλαμοκρατείται σε περιοχές που κάποτε ήταν κόσμημα για τη πρωτεύουσα, όπως περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλη, Πατήσια, αλλά και αρχαιολογικές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως Βοτανικός, Μοναστηράκι, περιοχή Δημαρχείου Αθηνών, κ.λ.π.
Ήδη οι ανόητοι και ανθέλληνες πολιτικοί σκοπεύουν να χτίσουν Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος στο Βοτανικό, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή της πρωτεύουσας του Ελληνισμού, και να γίνει η Αθήνα Καράτσι, Ισλαμαμπάντ, και Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στη Σαουδική Αραβία, και άλλες Ισλαμικές χώρες απαγορεύεται το χτίσιμο χριστιανικών εκκλησιών. Ο διεθνής νόμος περί αμοιβαιότητας, λειτουργεί μονομερώς εις βάρος των Ελλήνων.
Αυτές είναι οι εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!
Από το τέμενος αυτό θα ξεκινούν κάθε Παρασκευή τα στίφη των Ισλαμιστών, και θα κάνουν την Αθήνα και την Ελλάδα, κόλαση.
Αφού οι πολιτικοί εκτελούν εντολές της Ν.Τ.Π. τουλάχιστον η δικαιοσύνη και οι δικαστικοί που προέρχονται από τον Ελληνικό Λαό,
οφείλουν να αντιδράσουν, αφού έχουν μεγάλη ευθύνη για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Να βασίσουν τις αποφάσεις τους, στην ύπαρξη της πατρίδας, και του Ελληνισμού. Ήλθαν εδώ παράνομα!!! 
Ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται αλματωδώς, ενώ στους Έλληνες παρατηρείται υπογεννητικότητα, εν όψει αυτού του γεγονότος, σύντομα οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές, θα γίνουν πλειοψηφία στον τόπο μας, και θα εκλέγουν αυτοί τη Κυβέρνηση του τόπου που δεν θα λέγεται πλέον Ελλάς, αλλά Yunanistan, ή κάτι άλλο.
Οι Ευρωπαίοι ιδόντες τον κίνδυνο, διά της συνθήκης Δουβλίνο 2
μετέβαλλαν την Ελλάδα σε χώρα-αποθήκη λαθρομεταναστών.
Πρέπει άμεσα να αποχωρήσουμε από την συνθήκη Δουβλίνο 2 , και πρέπει η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να γίνει σύντομα, 
διότι οι πολιτικοί μας είναι υποταγμένοι στις εντολές της Ν.Τ.Π. 
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ μετά τις πρόσφατες αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και στην Ομόνοια, είναι εφιαλτικές, και δείχνουν ξεκάθαρα το βάθος του προβλήματος.
Λαθρομετανάστες που παραβίασαν τα σύνορα της χώρας και ήρθαν παράνομα σε αυτήν, με θράσος υψώνουν πανό και αποκαλούν τον Έλληνα πολίτη που πληρώνει φόρους για την επιβίωσή τους, φασίστα,
και ρατσιστή, επειδή αγαπάει την πατρίδα του.
Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους αυτούς τους προδότες πολιτικούς που πουλάνε προοδευτισμό, κατεντολή των ξένων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι ότι η Ελλάς δεν θα γίνει
Πακιστάν, Μπαγκλαντές, και Ουζουμπούρου.
Έλληνες Δικαστές, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε λίγα χρόνια θα είναι γεγονός, εάν δεν πάρετε δικαστικά μέτρα γρήγορα.
Υπάρχουν προσφυγές Ελληνικών πατριωτικών οργανώσεων γιαυτό το θέμα, βοηθήστε και εσείς στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνισμού. Υπέστημεν παράνομη εισβολή και κατοχή ξένων στη χώρα μας. Με αυτή τη νομολογία μπορείτε να προστατέψετε τον Ελληνισμό, και να απορρίψετε την κατασκευή Τεμένους στην Αθήνα!!! 
Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε, μέσω Ιταλίας και Ελλάδος.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία μας διαιρεί, και μας υπονομεύει εθνικά. Αυτά ας τα δούνε οι απανταχού πολιτικοί-προοδευτικοί λάτρεις
της πολύ-πολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη , και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές, σκάβουμε το λάκκο μας, διότι έτσι θα χάσουμε τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, το πολιτισμό μας, τη θρησκεία μας.
Θα κάνουνε το Παρθενώνα και τα άλλα αρχαιολογικά μνημεία μας Ισλαμικά τεμένη και τζαμιά. Τέτοιο πολιτισμό θέλετε για τα εγγονάκια σας;;; Θα εξαφανίσουν-σαν πλειοψηφία-, το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, του Ελληνισμού.
Ο Θεός κατά τη δημιουργία έπλασε τους ανθρώπους επί της Γης, και τους διαίρεσε σε, «Λαοί, φυλαί, χρώμα, γλώσσαι, τα Θεία μεγαλεία»,
ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία την ημέρα της εορτής της Πεντηκοστής. Δεν μπορούμε εμείς να πάμε κόντρα στη δημιουργία του Θεού, επειδή το θέλουν οι Σατανάδες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Δικτατορίας. Ο Πύργος της Βαβέλ έγινε πραγματικότητα!!!
Σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί ετοιμάζονται να δώσουν πολιτικά δικαιώματα και ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!
Η Ισλαμοποίηση και εισβολή της Ελλάδος είναι εσχάτη προδοσία. Άραγε οι δικαστικοί θα ακολουθήσουν τους πολιτικούς, και θα νομιμοποιήσουν την εσχάτη προδοσία; ή θα την καταδικάσουν ;;


Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου