PyliZois ·Προσευχη Σωτηριας


Σήμερα είναι η ημέρα της δικής σου απόφασης!
Τόσο πολύ αγάπησε Ο Θεός τον κόσμο, παρέδωσε  στο θάνατο το μονογενή Του Υιό, για να μη χαθεί όποιος ΠΙΣΤΕΎΕΙ σ΄ αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια. ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ 3:16 Ο Λόγος Του Θεού μας αποκαλύπτει ότι είναι στο θέλημα Του Θεού να σωθούν όλοι οι άνθρωποι: "Επειδή, αυτό είναι καλό και ευπρόσδεκτο μπροστά στον Σωτήρα μας Θεό - Ο οποίος θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, και να έρθουν στην επίγνωση της αλήθειας...

Επειδή, ένας Θεός υπάρχει, ένας είναι και ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, 6. ο οποίος έδωσε τον εαυτό του αντίλυτρο για χάρη όλων, μια μαρτυρία που έγινε σε ορισμένους καιρούς.
" Ά ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2:3-6
Ο Λόγος Του Θεού διακηρύττει:" Αλλά, τι λέει;
«Κοντά σου είναι ο λόγος, στο στόμα σου, και στην καρδιά σου»·



Δηλαδή, ο λόγος της πίστης που κηρύττομε,... ότι,
αν με το στόμα σου ομολογήσεις Κύριο, τον Ιησού, και μέσα στην καρδιά σου πιστέψεις ότι ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα σωθείς. 
"επειδή, με την καρδιά πιστεύει κάποιος προς δικαιοσύνη, και με το στόμα γίνεται ομολογία προς σωτηρία."
ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 10:8-10
Αν θέλεις Ο Κύριος Ιησούς Χριστός να σε σώσει ΣΗΜΕΡΑ, να πάρει όλες της αμαρτίες σου, της ασθένειες σου, να σε γεμίσει αγάπη, χαρά, ειρήνη και δύναμη η Αγία Γραφή λέει:
"Σε καιρό δεκτό σε εισάκουσα, και σε ημέρα σωτηρίας σε βοήθησα» δες, τώρα είναι καιρός ευπρόσδεκτος, δες, τώρα είναι ημέρα σωτηρίας"
Β ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ
Ομολόγησε με το στόμα σου και μέσα από την καρδιά σου, αυτή την προσευχή με πίστη, ειλικρίνεια και σεβασμό: 



Ουράνιε Πατέρα, έρχομαι μπροστά Σου στο όνομα Του Ιησού Χριστού Του Υιού Σου και σου ζητώ να με συγχωρέσεις για κάθε αμαρτία.



Μετανοώ για την προηγούμενη ζωή μου και σου ζητώ να με συγχωρήσεις , να με αναγεννήσεις με Το Πνεύμα Σου Το Άγιο, να με πλύνεις με το Αίμα Του Ιησού Χριστού, που χύθηκε στο σταυρό για τις αμαρτίες μου.



Πιστεύω ότι ο Ιησούς αναστήθηκε για τη δικαίωσή μου και σου ζητώ να με κάνεις παιδί Σου και να μου χαρίσεις τη δωρεά Του Αγίου Σου Πνεύματος .



Στο όνομα Του Ιησού Χριστού Αμήν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου