ΣΩΜΑ Ή ΨΥΧΗ

Υπάρχει τεράστια δυσφορία, αγανάκτηση και απελπισία γύρω μας μετά τον οικονομικό πόλεμο που έχουν ασκήσει οι διεθνείς τραπεζίτες εναντίον των λαών για να τους κατακτήσουν ολοκληρωτικά. Ήδη τους ελέγχουν από το παρασκήνιο των εξελίξεων εδώ και πολλά χρόνια...Τώρα επιθυμούν να βγούν στο προσκήνιο και όλοι οι λαοί και οι άνθρωποι να είναι πειθήνιοι και υπάκουοι δούλοι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλουν να εγκανιάσουν στην οποία θα κυβερνά...

 ολοκληρωτικά το κεφάλαιο. Τα προηγούμενα χρόνια για να κοιμίσουν τους λαούς των προχωρημένων κρατών τους δώσανε απλόχερα ελευθερίες και υλικά αγαθά μέσω δανεικών είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο πολιτείας.

Ο πολίτης αποχαυνώθηκε μέσα στην υλική ευμάρεια και την απόλυτη ασυδοσία και εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν η ικανοποίηση των σωματικών του επιθυμιών που ολοένα αυξανόντουσαν με την εξέλιξη της καταναλωτικής κοινωνίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία είχε αποδεχτεί αυτό το σύστημα και οι διεθνείς τραπεζίτες συνέχιζαν ανενόχλητοι την δημιουργία του πλαίσιου για την τελική εφαρμογή των σχεδίων τους.

Όταν όλα ήταν έτοιμα ξεκίνησαν να παίρνουν πίσω μέσα από τις πολιτικές τους μαριονέτες όλα αυτά που είχαν δώσει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πολίτες τότε άρχισαν να νοιώθουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και τα δεδομένα πάνω στα οποία είχαν στηρίξει τη ζωή και την εξέλιξη τους.

Οι μισθοί των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλών άρχισαν να μειώνονται ολοένα και πιο πολύ, να χάνονται συνεχώς θέσεις εργασίες, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να καταστρέφονται οικονομικά και να κλείνουν τις επιχιερήσεις τους, οι τιμές των ακινήτων να πέφτουν συνέχεια, τα δάνεια σε εμπορικές τράπεζες να μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε επισφαλή και μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Ο στόχος τους είναι να στερήσουν τα πάντα από τους πολίτες που είναι οι υλικές ανέσεις, η ελευθερία, η κοινωνική ειρήνη, η ειρήνη μεταξύ των λαών, η οικία και στο τέλος τα μέσα επιβίωσης και συντήρησης.

Όταν γονατίσουν πλήρως τους λαούς θα τους προτείνουν τη σωτηρία.

Αποδεχθείτε να είστε σκλάβοι μας μέσω του 'χαράγματος' - βιονικού τσιπ και εμείς θα σας εξασφαλίσουμε όσα χρειάζεστε.

Δηλαδή θα απαιτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της ύπαρξης του ανθρώπου με αντάλλαγμα την υλική του επιβίωση.

Όμως εκείνο που πρέπει να αντιληφθεί ο άνθρωπος είναι ότι το πλαίσιο της υλικής ευμάρειας μέσα στο οποίο ζούσε τόσα χρόνια ήταν αρρωστημένο και γέμισε τη ψυχή του αμαρτίες και πάθη.

Η κρίση που του δημιουργήσανε είναι από τη μία φοβερά καταλυτική για την υλική ύπαρξη του ανθρώπου από την άλλη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποτινάξει από πάνω του και από τη ψυχή του όλες αυτές τις βλαβερές συνήθειες που μόλυναν τόσα χρόνια το πνεύμα του και τη ψυχή του.

Εάν συνεχίζε ο άνθρωπος να ζεί μέσα σε αυτό το πλαίσιο στο τέλος όλων θα σάπιζε η ψυχή τους από τα πάθη και τις αμαρτίες και καμία ψυχή δεν θα μπορούσε να αποδράσει από αυτόν τον κόσμο και να σωθεί μεταβαίνοντας στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης.

Στην ουσία οι αρνητικοί κάνανε τεράστια χάρη και όφελος στον άνθρωπο και ο άνθρωπος πρέπει να δει την κρίση ως ευκαιρία και όχι ως ταφόπλακα.

Αν το άτομο αξιοποιήσει σωστά την κρίση μπορεί να οδηγηθεί στην κάθαρση και να απελευθερωθεί από τα δεσμά των υλικών του επιθυμιών.

Τότε θα ξαναγεννηθεί και μέσα από την αναγέννηση του θα ξανασχηματίσει το κόσμο του πάνω σε ηθικές βάσεις που θα προάγουν την ελευθερία , το ήθος και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αυτή η αναγέννηση σε συνδυασμό με την αφύπνιση δηλαδή την κατάργηση της λήθης και τη γνωστοποίηση της αλήθειας για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω μας, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στο ξέφωτο και θα απαλλαγεί μια για πάντα από τους δυνάστες και τους τυράννους της που την ελέγχουν με την δύναμη της οικονομικής ισχύς και των ρόλων από την αυγή της ιστορίας της με σύντομες αναλαμπές.

Τότε θα σχεδιάσει το κάθε τι γύρω της όχι για να εξυψώνει και να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σώματος αλλά για να προάγει την εξέλιξη της ψυχής και του πνεύματος.

Αντί να κάνει το άτομο κοινωνική επανάσταση που αποτελεί και το σχέδιο των διεθνή τραπεζιτών ας κάνει προσωπική επανάσταση και τότε αυτόματα και ακαριαία το οικοδόμημα των διεθνή τραπεζιτών θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος αφού πλέον το άτομο θα σηκώσει το ανάστημα του και θα πάψει να υπηρετά και να συμμορφώνεται σε καρέκλες που τον απομυζούν και του αφαιρούν την δυνατότητα να συμπεριφέρεται ως άνθρωπος.

Τότε θα κατανοήσει ότι η ύπαρξη του σε αυτή την διάσταση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μάθημα για να πάει ως ψυχή παρακάτω.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι η ψυχή του είναι αθάνατη και το σώμα του θνητό.

Οπότε ότι και αν αποφασίζει να κάνει πρέπει να το κάνει με γνώμονα την εξέλιξη της ψυχής του.

Το μάθημα αυτής της διάστασης είναι το γνώθι σ' αυτόν.

Στο τέλος αυτού του μαθήματος το άτομο δίνει εξετάσεις.

Εάν έχει αποβάλλει τον εγωισμό του δανεικού ρούχου του ρόλου της προσωπικότητας του και κρατήσει μόνο τη σοφία που αποκόμίσε μέσα από τις συναισθηματικές αντιδράσεις και ζυμώσεις τότε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό επίπεδο θα μεταβεί στην επόμενη διάσταση για το επόμενο μάθημα.

Οι αρνητικοί θέλουν να εγκλωβίσουν τους ανθρώπους στο κόσμο του μάττριξ για πάντα.

Θα τους αφήσει ο άνθρωπος ή θα αξιοποιήσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία που του δίνεται σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και θα αποδράσει;;;;

Αυτό θα το απαντήσει ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί σε συλλογικό επίπεδο στο μέλλον!!!!!

ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Πηγή:  'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD'  


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/11/blog-post_2492.html#ixzz2kHGrgGVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου