Έφτιαξαν γενετικά τροποποιημένες κούκλες «ΝΕΦΕΛΙΜ» ενόψει της Χριστουγεννιάτικης αγοράς! (ΦΩΤΟ - VIDEO)


Σκοπιμότητα ή Κέρδος; Χειροποίητα κατασκευασμένο σε ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο «Νεφελίμ». Έχει διάρκεια ζωής 1-3 χρόνια έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα απολαύσει την διασκέδαση αγαπώντας την εταιρεία τουλάχιστον για λίγο. Αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι ότι κάποιος είχε αυτή την ιδέα, ή μια ιδέα, να δημιουργήσει ένα τέτοιο πράγμα! Και, αν πρόκειται για φάρσα, προκειμένου να δουν αντιδράσεις, γιατί; Γιατί ετοιμάζεται κάτι τέτοιο ειδικά προς τα παιδιά. Η όλη ιδέα είναι πολύ αηδιαστική. 



Μερικοί άνθρωποι λένε αυτό δεν είναι πραγματικό, και άλλοι λένε ότι είναι.
Σκοπιμότητα ή Κέρδος; - Έφτιαξαν γενετικά τροποποιημένες κούκλες «ΝΕΦΕΛΙΜ» ενόψει της Χριστουγεννιάτικης αγοράς! (ΦΩΤΟ - VIDEO)


Ως εκ τούτου, σας παρέχουμε συνδέσμους, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε κι εσείς για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να είμαστε σοφοί με τα πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Γνωρίζουμε ότι η γενετική τροποποίηση και η γενετική μηχανική είναι πραγματικές. Έτσι, δεν αμφιβάλλουμε ότι κάπου εκεί έξω κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.


Σκοπιμότητα ή Κέρδος; - Έφτιαξαν γενετικά τροποποιημένες κούκλες «ΝΕΦΕΛΙΜ» ενόψει της Χριστουγεννιάτικης αγοράς! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Γιατί να θέλουν την αντίδρασή μας σε ένα τέτοιο πράγμα; Μήπως επειδή μας προετοιμάζουν για την επερχόμενη έξοδο των Νεφελίμ, η τους υποτιθέμενους εξωγήινους που αναφέρονται στο 4 σενάριο;
Δείτε το σχετικό βίντεο:








Αυτή είναι η πρώτη θεωρία. Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου